Yaklaşık 300 bin liraya mal olacak çalışmaların yüzde 50’sinin tamamlandı. Estetik Kurulca onaylanan projeye kapsamında Kapanönü Çarşısı’nı Acısu Parkı’na bağlayan tarihi Bakırcılar Çarşısı’nda bulunan 31 adet yapının cepheleri iyileştiriliyor. Çalışma ile yapıların cephelerindeki sıvalar yenilenerek boyanıyor, pencerelere söve eklenip bina girişlerine tarihi görünümlü saçak eklenmekte, ahşap ve ferforjeden tanıtım tabelaları konuluyor.
Aydınlatma sisteminin baştan sona yenileneceği çarşıdaki korkuluklar da boyanarak bölgeye farklı bir görünüm kazandırılacak. Bakırcılar Çarşısı’ndaki çalışmaları yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.